Groepslessen Club Fitmasters

groepslessen prisenbeek

Als je op zoek bent naar groepslessen in Prinsebeek dan ben je bij Club Fitmasters aan het juiste adres. Club Fitmasters Prinsenbeek biedt groepslessen aan die altijd onder de begeleiding staan van een van onze personal trainers. De groepen zijn kleinschalig; je gaat nooit mer meer dan 8 personen tegelijk aan de slag.

CIRCUIT TRAINING

Een wekelijks variërende en uitdagende circuittraining, waarbij je hele lichaam aan bod komt. De lessen starten met een warming up waarbij je een korte instructie krijgt van de oefeningen die je daarna gezamenlijk uitvoert. Je traint weinig met apparaten, maar met je eigen lichaamsgewicht en materialen zoals ballen, touwen en dumbbells. De circuit training is geschikt voor zowel beginners als getrainde deelnemers.

RUNNING (Outdoor)
Een energieke les waarbij we loopvormen combineren met specifieke krachtoefeningen voor het hardlopen. Tijdens deze training kijken we wat de beste oefeningen en inspanningen zijn om jouw uitdaging of afstand aan te kunnen gaan. Om deel te kunnen nemen aan deze training dien je minimaal 5 kilometer te kunnen hardlopen.

FIT BOKSEN
De naam zegt het eigenlijk al, boksen! Een superleuke groepstraining waarbij verschillende aspecten aan bod komen en waarmee je verschillende vaardigheden traint. Met Fit Boksen krijg je een goede conditie, een strak lijf, leer je effectief te stoten en verbeter je je zelfvertrouwen omdat je werkt aan je zelfverdediging.

SPINNING & STRENGHT
Optimaal geprepareerd op de fiets om de koers aan te kunnen of enkel jezelf in het zweet werken op een spinningbike. Dat staat centraal in deze les. Een uur lang uitdagende spinningsvormen die we combineren met specifieke krachtoefeningen voor fietsers.


Sluiten