Oosterhout personal training breda tilburg waalwijk
personal trainer breda oosterhout waalwijk tilburg prinsenbeek

Fit op de zaak

Fitte medewerkers zijn effectiever, vrolijker, energieker en leveren betere prestaties. Fitmasters zet een programma op binnen uw bedrijf dat medewerkers enthousiast maakt om met sporten én gezond leven aan de slag te gaan. Een duidelijk stappenplan zorgt ervoor dat iedereen de route kent en zich daarop kan richten. Iedereen die zich aansluit zal het verschil merken. Thuis, op de werkvloer en in zijn vrije tijd. De uitdaging ligt klaar. Wie pakt die handschoen op?

Fitmasters Stappenplan

Sportanalyse vooraf

Stap 1. Persoonlijke invulling

Samen kijken we naar de behoeften, nut en noodzaak binnen je onderneming. Daaruit komt een op maat gemaakt programma met aandacht voor voeding, beweging, herstel en coaching.

Stap 2. Kick-off

Tijdens de kick-off enthousiasmeren wij werknemers over het FITprogramma. Er is extra aandacht voor het wegnemen van alle mogelijke barrières. De sportieve energie stroomt direct!

69108_0462

Stap 3. Inschrijving

Werknemers schrijven zich op vrijwillige basis in. We brengen alle voorkeuren zoals sport, niveau, tijd en persoonlijke doelen in kaart om dit naar een passend programma te vertalen.

Stap 4. FIT-Check

Alle deelnemers en u als ondernemer willen natuurlijk weten wat de resultaten zijn. Daarom starten we met een nulmeting.

69108_0067

Stap 5. Programma

Gedurende de looptijd van het FITprogramma begeleiden, stimuleren en motiveren wij de deelnemers. Met verschillende wekelijkse activiteiten besteden wij aandacht aan beweging, voeding, herstel en coaching. Daar waar nodig zetten we onze app in om deelnemers laagdrempelig te begeleiden.

Stap 6. Uitdaging

Fitmasters daagt uit en verlegt verantwoord grenzen. Daarom sluiten we af met een sportieve uitdaging. Zo kan iedereen ervaren wat de eigen voortuitgang is en versterken we de saamhorigheid.

Weer helemaal fit

Stap 7. Resultaat

We evalueren daarna hel hele programma en rapporteren de resultaten. Op basis van de behaalde resultaten kijken we welke mogelijkheden er zijn voor een nieuwe sportieve uitdaging.

"De begeleiding stopt niet bij de deur waardoor ik na mijn blessure sterker teruggekomen ben dan ooit."

Joris te Goede

68309_311bw_0
"De Fitmastersapp zorgt ervoor dat ik mijn training altijd en overal kan doen"

Bruno Doormaal

Online