header foto club fitmasters pagina

Club Fitmasters is een personal training studio waar jij je grenzen kunt verleggen. Zowel op sportief als mentaal vlak dagen we je uit op een verantwoorde manier een stap verder te zetten onder begeleiding van een ervaren Fitmaster. Kleinschalig en persoonlijk, met altijd de optimale aandacht voor jouw voortgang en persoonlijke situatie.

69917_0243

Club Fitmasters Prinsenbeek

Bij Club Fitmasters sport je in 250 vierkante meter trainingsruimte die sportiviteit uitstraalt. De trainingszaal is modern en multifunctioneel, de cardio- en krachtapparatuur beschikt over de laatste technieken. Je kunt sporten in kleine groepen, één op één met onze personal trainers of vrij trainen. Voor en na het sporten kun je even op adem komen in onze ontspannende lounge. Vanzelfsprekend is er ook voldoende kleedruimte met douches. Bij Club Fitmasters is alles onder handbereik, want ook de fysio en sportmasseur kun je ter plaatse inschakelen. Je begeleiding is in handen van onze ervaren Personal Trainers, de Fitmasters. Er staat dus niks meer in de weg om alles uit jezelf te halen.

Personal training
Werk één op één aan een op maat gemaakt trainingsprogramma onder begeleiding van een ervaren personal trainer. Stel een programma samen aan de hand van je persoonlijke doelen, een intakegesprek en een aantal fysieke testen. Op afspraak en met jouw vaste personal trainer. Meer informatie of een intakegesprek klik hier.

Groepstrainingen
Club Fitmasters Prinsenbeek vindt de kwaliteit van bewegen heel belangrijk. Daarom organiseren we ook trainingen in kleine groepen. Zo word je beter begeleid tijdens het sporten, waardoor je meer uit jouw training haalt. Je kan je eigen groep starten met bekenden of deelnemen aan een opgerichte groep. De groepen zijn kleinschalig: je gaat nooit met meer dan 8 personen tegelijk aan de slag.

Aanbod

CIRCUIT TRAINING
Een wekelijks variërende en uitdagende circuittraining, waarbij je hele lichaam aan bod komt. De lessen starten met een warming up waarbij je een korte instructie krijgt van de oefeningen die je daarna gezamenlijk uitvoert. Je traint weinig met apparaten, maar met je eigen lichaamsgewicht en materialen zoals ballen, touwen en dumbbells. De circuit training is geschikt voor zowel beginners als getrainde deelnemers.

RUNNING (Outdoor)
Een energieke les waarbij we loopvormen combineren met specifieke krachtoefeningen voor het hardlopen. Tijdens deze training kijken we wat de beste oefeningen en inspanningen zijn om jouw uitdaging of afstand aan te kunnen gaan. Om deel te kunnen nemen aan deze training dien je minimaal 5 kilometer te kunnen hardlopen.

FIT BOKSEN
De naam zegt het eigenlijk al, boksen! Een superleuke groepstraining waarbij verschillende aspecten aan bod komen en waarmee je verschillende vaardigheden traint. Met Fit Boksen krijg je een goede conditie, een strak lijf, leer je effectief te stoten en verbeter je je zelfvertrouwen omdat je werkt aan je zelfverdediging.

SPINNING & STRENGHT
Optimaal geprepareerd op de fiets om de koers aan te kunnen of enkel jezelf in het zweet werken op een spinningbike. Dat staat centraal in deze les. Een uur lang uitdagende spinningsvormen die we combineren met specifieke krachtoefeningen voor fietsers.


Tarieven

Bij Club Fitmasters Prinsenbeek kun je zonder langdurige abonnementen wekelijkse trainen.

PERSONAL TRAINING
Kosten bedragen 67,50 per sessie van 60 minuten of 33,75 per 30 minuten.
Het is mogelijk om tot maximaal met vier personen samen te trainen.
Meer informatie of een intakegesprek klik hier.

GROEPSTRAININGEN (2-8 personen)
Zelf een groep samenstellen en trainen op een vast moment? Neem contact op.

GROEPSTRAININGEN STRIPPENKAART (2-8 personen)
Hiervoor werken wij met een 10-strippenkaart à €125,-. (nu + 1 gratis proefles!)
Elke strip is goed voor één small group training naar keuze en een strippenkaart is 4 maanden geldig.
Bekijk het lesrooster bovenaan deze pagina.

BEDRIJFSTRAINING
Sporten met collega’s op een vast moment? Neem contact op.

Vrij trainen (enkel voor Fitmasters leden)
Losse training a €7,50 of een 10 rittenkaart a €60,-

Sluiten