Fitmasters made me do it!

Fitmasters brengt je verder. Samen verleggen we keer op keer je grenzen. En velen gingen je al voor. Wil je delen in hun succes, bekijk dan welke bijzondere prestaties onze klanten leveren!

Upload hier uw eigen verhaal

Training Strong Viking Run

7aaaa9f6-9c7b-4b13-af4f-a17a3a4ac3a4
IMG_8882

Marathon Rotterdam

April 2016- April 2017
1. Jaar
-20 kilo
+42,2 km marathon Rotterdam
Niek Ripson/FITMASTERS en natuurlijk ik zelf, made me do it

EricHalveEL.jpg

Totaalaanpak!

Na 10 jaar hardlopen kreeg ik geen kilometer meer uit de benen zonder pijn, geen vijf zonder blessure. Fysio oefeningen hielpen niet. Door een persoonlijk trainingsprogramma ben ik er weer bovenop gekomen en kan ik weer toewerken naar de marathon. Voor mij is de toegevoegde waarde van Fitmasters dat ze mijn uitdaging echt snappen, heldere trainingsdoelen stellen en alle middelen die kunnen bijdragen tot het halen van dat doel daarbij inschakelen, hetzij door inbreng van hun eigen expertise, hetzij door die van andere professionals en daarbij leveren ze hoge kwaliteit. Pallieter, superveel dank!

Singelloop 2016

Alles viel vandaag op zijn plaats: ontvangst, sfeer, eten&drinken, persoonlijke aandacht én de prestatie van 10 kilometer Singelloop. " Fitmasters made me do it" , was de ware slogan! Wat een mooie club zijn jullie! Nogmaals dank! Madeleine en Corrie

Enjoy Sports Breda

FullSizeRender

Bolidt

Gefeliciteerd Bolidt; Meest Vitale Bedrijf Zuid-Holland!

Blij blijer......nog blijer!

En toen was het zondag 10 juli. De eerste clinic voor de Singelloop. Sterke benen, heupen en billen en gaan! Na twee maanden trainen met Niek is het vertrouwen in het lijf terug en voel ik mij als herboren! Ik ga die 10 km halen. Een prestatie, na enkele jaren sukkelen met ontstekingen in knieën, schouders en polsen. Dank alle lieve fitmasters. De laagdrempelige, fijne sfeer maakt alles compleet! Vooral dank aan Niek. Je hebt mij echt BLIJ gemaakt!

Evenementenkalender 2016

Evenementenkalender
IMG_2333

Tanis Alpe d'Huez

Steeds meer bedrijven treffen maatregelen om hun medewerkers fit en vitaal te krijgen. Maar Tanis Confectionery doet er nog een schepje bovenop! Onder begeleiding van Fitmasters zijn zij de uitdaging aangegaan en hebben zij de Alpe d'Huez beklommen!

Alpe d'Huez 21-05-2016

image

Amstel Gold Race 2016

image
Niek en Jeroen tijdens de 10 van 't aogje

Energieker door sporten

Trainen met Niek en Marcel zorgt voor een goede balans tussen mijn drukke baan en ontspanning. Dankzij de twee trainers is sporten een manier van leven geworden, met als grootste resultaat, je de hele dag energiek voelen. Bij Fitmasters staan ze voor je klaar om persoonlijke doelen te realiseren. Zo liep ik samen met Niek " de aogse 10 km"!

Mud master Ben

De beste investering in mijzelf

Een jaar geleden lag ik een maand lang op bed met een rug-hernia. Wat nu? Via via kom ik in contact met Fitmasters. Goed gesprek met Niek Ripson, toch maar proberen. Gevarieerde en uitdagende oefeningen, elke dag spierpijn, maar ik wordt fitter! Hoe belangrijk positieve maar professionele coaching is kan ik niet beschrijven. Mijn leven als drukke horeca ondernemer is veel anders geworden. Onlangs de ultieme test: ik heb de Mudmasters gelopen (12 km), pijnvrij! Top Fitmasters…

image

Singelloop 2015

Wat een geweldige dag! Hopelijk heeft iedereen zijn doel behaald! Ons doel hebben wij zeker behaald, een mooi bedrag opgehaald voor Stichting Dappere Noor . Iedereen bedankt voor de bijdrage en geniet van je prestatie die je vandaag geleverd hebt!

Bootcamp training medewerkers NileDutch

c425246e4a27065c3146119aa80bfa0f
jurta

Eindelijk!!

Mijn naam is Jurta,
Sinds Maart 2015 ben ik begonnen met trainen bij fitmasters.
Onder begeleiding van Cindy en Frank ben ik inmiddels 23kg kwijt en een hoop spierkracht rijker! Na heel veel verschillende pogingen om af te vallen, kan ik nu echt zeggen dat ik een nieuwe manier van leven heb gevonden.
Natuurlijk heb ik nog steeds mijn moeilijke momenten, maar door de steun van Cindy en Frank weet ik daar op de juiste manier mee om te gaan. Zij weten op alle vlakken het beste uit mij te halen!

image

Tilburg Ten Miles

AGRTrainingsdag

Trainingsdag AGR

Onze laatste gezamenlijke trainingsdag voor de Amstel Gold Race. Team Fitmasters is er klaar voor!!

We did it! - Volta 2016

7802055421ff0c8501dd911b031b5269
image

Chicago Marathon 2015

image

Monday Funday met Charlotte!!!

image

Perla Nieuwboer Nederlands Kampioen U16 KNLTB!!

Hard work pays off.....

FotoWouter

You made me do it!

Via een sportvriend ben ik bij Fitmasters terecht gekomen en vanaf dag 1 voelde ik betrokkenheid bij mijn doel! Tijdens de intake met Cindy medio oktober, werd er niet omheen gedraaid en kwamen we snel to-the-point. Na de intake over mijn eetpatroon en fysieke activiteiten, is er door Cindy een voedingsplan opgesteld. Verder heb ik een bundel met gezonde recepten ontvangen, waar ik bij gebrek aan kook-inspiratie gretig gebruik van maak.

Zou dit echt gaan aanslaan? Dat was een vraag die ik mezelf in het begin wel een paar keer heb gesteld. Nu een paar maanden later kan ik deze vraag volmondig met JA beantwoorden, ik ben 6 kilo afgevallen en mijn vetpercentage is met 4% afgenomen.
Cindy nogmaals bedankt voor de begeleiding, coaching en je enthousiasme. You made me do it!

image

Fitmasters en van Domburg Partners bundelen krachten voor kika!

image

Etapastour 2015

image

6x Alpe d'Huez

image

Brandmasters @ work

Pallieter Ligtenberg-Run for hunger

Run for hunger - Olympisch stadion

Personal Training

personal training
image

Hersteltraining NAC

image
image
e90694fa0ccb7ad826f515a42f607ff2

Dinsdag ochtend 0700 uur

d2f5e35377305bd7234e5dadb4495fe5

Mastbos Cross jan 2016

cbe66d70ffc0080925549079a4084995
b5440b6196164e6ada7f656cdd399c5b

Loopclinic Tanis Vitaal

ac91371422dfdc6cf47b22ad7596f997

Tokyo Marathon 2018

48a7d384-a9ee-43cc-9b8b-ccd45161f100

Na mijn vorige individueel gelopen marathon heb ik jullie meegenomen in het traject dat ik doorlopen had in Londen. En wat het me normaal gesproken had opgeleverd: Kwalificatie Boston 2018.
Maar 6 maanden later kreeg ik te horen dat mijn gelopen tijd, 3 uur en 12 minuten, niet snel genoeg was. Op 23 seconden had ik de kwalificatie gemist!
Maar meteen doorschakelen: dan maar in Tokyo kwalificeren.
Echter had ik mijn collega, Sandra Derks, beloofd om haar te pacen in Tokyo om haar PR te gaan lopen en ik moest haar dus gaan teleurstellen. Ze pakte dit, als de schat die ze is, goed op en zijn samen gaan trainen voor Tokyo maar zouden daar dus niet samen gaan lopen.

Met een ontzettend leuke groep zijn we het traject naar Tokyo gestart. Velen van hen hadden al een najaarsmarathon in de benen zitten. En er gingen zelfs lopers van onze groep hun zesde World Major Marathon lopen in Tokyo. Hoe gaaf is dat. Dus het was een iets ander en korter traject maar weer heel uitdagend. Iedereen fit aan de start krijgen en proberen allemaal hun doelstelling te laten realiseren was de opdracht.
Ik had zelf met Mister World Major Marathon Sam Blom (alle 6 gelopen in 2017) afgesproken zet maar in op 03:10 uur en we zien wel waar het schip strand. Uit de sporttest die ik bj Sport Assistance in Breda had gedaan bleek ook dat dit tot de mogelijkheden zou kunnen behoren maar ik moest flink aan de slag.
Gezamenlijk deden we iedere 2 weken de duurlopen en individueel ging iedereen zelf wekelijks aan de slag met onze op maat gemaakte schema's. Dit ging de eerste weken perfect en iedereen werd sterker en sterker. Ik kreeg langzaam ook mijn goede benen terug dus dat was top.

Maar in januari ging het flink mis. Mega ziek geweest en ik knapte er maar heel slecht van op. Antibiotica kuur moest eraan te pas komen om mij weer op de been te krijgen en ik heb daardoor de belangrijkste fase van de voorbereiding op Tokyo gemist. Week voor de marathon last van mijn voet krijgen in Oostenrijk. Het ging dus eigenlijk gewoon K..!
Veel onzekerheden dus op het moment van vertrek.
We vertrokken met een grote groep van Run2Forty2 naar Tokyo. We gingen woensdag al weg en moesten ons snel gaan aanpassen aan het tijdsverschil (8 uur). Lukte dat niet dan kon het wellicht grote invloed hebben op de marathon van zondag.
Vlucht van meer dan 11 uur maar wat bijzonder om aan te komen in Japan en gelijk de goed georganiseerde cultuur mee te krijgen. Iedereen netjes in de lijn voor de douane en bus en denk maar niet dat iemand van de lijn durft af te wijken. Met de bus gelijk naar de expo en ook daar keurig in rijtjes om ons startbewijs op te halen. Na een lange reis kwamen we uiteindelijk aan in het Royal Park The Shiodome Hotel. Uitstekend 4 sterren hotel op een wederom top locatie voor de marathon. Gezamenlijk zijn we nog bij de Nederlandse Ambassade geweest. Heel bijzonder om daar te mogen komen. Eerste dagen niet teveel de benen uitputten maar tegelijk toch de stad en cultuur proberen te leren kennen. Heel apart om de rust en structuur van zo'n metropool te zien. Nog even een verkenningsloopje met de groep op vrijdag en dan klaar voor zondag.

Eindelijk was het raceday.
25-2 Tokyo Marathon 2018 stond bij iedereen al heel lang in de agenda. Op die dag moesten we er staan.
Leuk om te zien hoe zo'n groot event met 36.000 lopers totaal anders wordt georganiseerd dan in Europa of Amerika. De start was ook weer heel apart zonder opzwepende muziek die we gewend zijn bij andere marathons maar alles heel rustig en ingetogen. Ik stond zelf in een startvak bijna vooraan dus kon heel de ceremonie perfect zien. Ik was immers gemiddeld 25 cm groter dan de gemiddelde aziaat. Startschot ging om 09:10 plaatselijke tijd. Ik had het schema 3:10, wat ik wilde lopen, op een bandje staan om mijn pols en probeerde dit strak te lopen.

Het begin was echt chaotisch. Iedereen renden van links naar rechts dus het was heel lastig om in je ritme te komen en de juiste lijn te vinden. Maar goed niet laten afleiden daardoor en probeer zo snel mogelijk in je ritme en focus te komen. En ik wist op voorhand dat dat laatste het belangrijkste zou worden. Mijn benen waren vanwege mijn ziekte niet sterk genoeg maar focus en mindset moesten dat gaan compenseren. Halverwege kwam ik door op 1:35 en dat was dus prima op schema. Het leuke van het parcours was dat je na 21K weer terug draaide en dus alle lopers aan de andere kant kon zien. Dat gaf mij even wat ontspanning en ik zag snel Guido en Robert, Martijn en Sandra en Maaike van onze groep en diverse andere lopers van Run2Forty2. Gaf een lekker gevoel om hun ook prima te zien lopen. Volgende focuspunt over 4-5K, het supporterspunt van Run2Forty2. Minuut of 19/20 lopen rekende ik uit en dan was ik daar ook weer. Ik had me voorgenomen niet te stoppen want mijn benen begonnen pijn te doen. Mireille en Winnifred stonden klaar met bidon/gel en winegums.Aanpakken en door.
Alle supporters waren enthousiast en Sam en Kazia gaven me verbaal een schop onder mijn hol van, lopen jij.
Lekker, had ik ff nodig.

Laatste 10K was één rechte weg op en neer met een volledige U-turn aan het einde. Ik merkte dat de benen begonnen te kraken en toen ik bijna bij die turn was moest ik opletten. Geen gekke bewegingen maken, snelheid minderen, geen verkeerde stap maken, draaien en zo snel mogelijk weer mijn snelheid oppakken en in één streep naar de finish. Bij 35K keek ik op mijn klok en ik zag dat ik vanaf 21K tot daar dik 2 minuten van mijn beoogde schema vanaf had gelopen. Gaf dus veel vertrouwen voor de laatste 7 maar mijn benen stonden dusdanig strak dat ik geen gekke dingen moest gaan doen want anders zou ik geparkeerd staan en was het klaar.
Ik ging per km aftellen en ik wist dat Sam bij het 40KM zou staan. Ik zag in de verte weer de vlag. Passeerde het punt waar Kazia nog aan de andere kant stond. Schreeuw naar haar, stak mijn hand op en door naar Sam. Hij schreeuwde "je gaat het doen, je gaat Boston halen " kom op! En ik zei terug; Boston don't fuck with me this time!

Er zat nog even een knik in het parcours vlak voor de finish dus weer opletten en toen ik de finish zag was ik zo blij. Mission accomplished. 3:07:46! Nieuw PR en dit keer gaat Boston deze tijd accepteren.
Versleten, moe en blij strompelde ik na de finish door en moest nog een flink stuk lopen naar onze bagage en medaille. En het vreemde is dat er niemand om je heen is die je kent of waar je mee kan praten. Dan maar lachen tegen de Japanners en zij naar mij. Aangekomen bij het supporterspunt kreeg ik complimenten en een big hug van Sam. Hij was trots op me , en onze top supporters Ben, Mireille en Winnifred.
Ik informeerde naar alle lopers en ik hoorde dat iedereen nog in de race zat en dat geeft altijd zoveel voldoening.
En daar gingen ze allemaal door richting finish. Martijn, Guido en Robert. Super knappe tijden gelopen zeg. Zo trots op ze. En dan Sandra die het zonder mij dus moest doen maar alsof ze nog moest beginnen toen ze ons passeerde (kan dus ook zonder Samsung en filter er goed blijven uitzien). En het mooie van haar was dat toen ze mij zag aan mij vroeg of het gelukt was. Typisch Sandra. Zo betrokken bij alles en iedereen.
Ik zei yesssss en ze ging door naar de finish voor een nieuw PR…Leandra aangemoedigd samen met haar man Ben. Ook zij een top tijd gelopen en daarna kwamen de Six Star finishers Brigitte en Mieke en Hèlen. Zo gaaf om hun te zien lopen wetende dat ze hun missie gaan halen. En Maaike kwam daar kort achteraan en als die door had moeten lopen tot 50km lukte dat ook nog wel zo zag het er uit. Echt trots op die meiden. Inmiddels was ik dusdanig aan het afkoelen en mijn benen konden niet meer dat ik besloot naar het hotel te lopen. Nou ja lopen.
Maar René was nog in de race maar we zagen dat hij goed ging. Sam en Kazia bleven staan om hem en alle overige lopers binnen te zien komen dus ik kon met een gerust hart terug strompelen naar het hotel. Maar wat heeft René. karakter getoond zeg om te finishen. De laatste weken/maanden zoveel issue's gehad waardoor trainen moeilijke/onmogelijk was en dan in Tokyo finishen dan ben je een held voor mij.
Iedereen dus over de finish en daar doen we het voor. Bij de borrel in het hotel deelden we alle verhalen en dan zie je weer hoe bijzonder het is. Iedereen zijn persoonlijke race gelopen maar bovenal super geïnteresseerd naar de verhalen van anderen. Sport verbroedert. Nou de details van hoe ik vandaag mijn bed ben uitgekomen ben zal ik jullie besparen en vanaf nu heb ik nog even de tijd om wat van Japan te zien.

Tot slot wil ik alle lopers ontzettend bedanken voor hun inzet en toewijding. En tevens de gezelligheid die deze groep met zich mee heeft gebracht. Mireille de Graaf voor de uitstekende behandelingen om mijn lijf en benen heel te houden. Collega's Wessel en Barry voor de andere pijntjes. Winnifred. En uiteraard alle lieve familie, collega's, vrienden, kennissen en klanten van Fitmasters voor alle support.
En ik weet dat ik voor mijn gezin en collega's de afgelopen maanden steken heb laten vallen maar dat gaan we vanaf nu weer goedmaken. De NY marathon is pas de volgende en dat duurt nog even.

En last but not least Sam en Kazia. Teamwork makes the dream work. En dat doen wij samen. Geeft zo'n ongelooflijk goed gevoel en daarom doen we waar we goed in zijn. Mensen deze onvergetelijke trajecten en reizen aanbieden en te laten ervaren is onbetaalbaar en een meerwaarde voor ieder mens. Trots op onze samenwerking.

Frank………..

Sluiten