header

Via Fitmasters kun je de uitdaging aangaan om een onvergetelijke marathonbeleving mee te maken. Daarvoor werken we samen met het team van Run2Forty2. Dit team heeft ruime ervaring met het begeleiden van bijzondere marathonreizen over heel de wereld. Dat doen zij met dezelfde passie die Fitmasters heeft voor persoonlijke begeleiding. Door deze samenwerking wordt de perfecte begeleiding gecombineerd met een tot in de puntjes verzorgde marathonreis.

Marathon training

Van start tot aan de finish

Over
Run2Forty2

Run2Forty2 is opgericht door Sam & Kazia Blom

De hele
wereld

Ren mee met de marathon van Berlijn, Boston, Chicago, Londen, New York, Rotterdam en Tokyo

personal training breda
personal training breda

Voorlichtingsbijeenkomsten

Inmiddels zijn de trainingstrajecten en marathonvoorbereiding voor de marathons van Tokyo, Londen, Boston, Rotterdam en Ibiza gestart. Tijdens onze informatiebijeenkomst vertellen wij je alles over de ideale marathonvoorbereiding, de do's and dont's, de trainingstrajecten en alle mogelijkheden die wij samen met Run2Forty2 bieden richting de Berlijn, Chicago, New York, Amsterdam, Eindhoven, Valencia of elke andere najaarsmarathon.

Natuurlijk vertellen wij je ook van alles over het lopen van het parcours en alle wetenswaardigheden betreft de marathons van Berlijn, Chicago en New York. Meer weten? Meld je nu aan voor de eerstvolgende presentatie!

Eerstvolgende bijeenkomst: 21 januari Inschrijven via Run2Forty2
marathon training breda
marathon training oosterhout
marathon training oosterhout

Jouw "reis" naar de marathon start bij ons vanaf de eerste training. Onze begeleiding gaat door totdat u die felbegeerde medaille om uw nek heeft hangen!! Het enige dat je zelf nog hoeft te doen is lopen!

Compleet trainingstraject: Wat is inbegrepen

Intakegesprek

Voor de start van het trainingstraject voeren wij een uitgebreid individueel intakegesprek waarin trainingsmogelijkheden en doelstellingen worden besproken.

Persoonlijk trainingsschema

Via ons online trainingsplatform ga je aan de slag met je persoonlijk schema, welke je elke week ontvangt na contact met je trainer.mJe kunt dagelijks je trainingsresultaten updaten en “chatten” met je trainer. Tijdens doordeweekse trainingen komen regelmatig tempotrainingen aan bod. Er is dus veel variatie in je trainingen. Ook snellere atleten komen zeker aan hun trekken. jouw personal trainer houdt online je vorderingen bij en stuurt bij waar nodig. Op deze manier worden steeds betere resultaten neergezet.

Gezamenlijke duurlopen

Wij organiseren ook gezamenlijke trainingen. Er wordt met name getraind op intensiteiten (hartslag) en persoonlijke tempo’s. Belangrijk als je langere afstanden gaat lopen is dat je de duurlopen niet op te hoge intensiteit loopt. Met de gezamenlijke duurlopen, die gemiddeld eens per twee weken in het trainingsprogramma worden opgenomen, loopt je altijd op de juiste snelheid en intensiteit. Er wordt gelopen op verschillende niveaus en altijd onder begeleiding van ervaren trainers/ begeleiders. Natuurlijk trainen we ook een aantal 30+km met elkaar!

Clinics

Naast het uitgekiende trainingsprogramma bieden we ook diverse clinics, bijvoorbeeld over het gebruik van sportvoeding, core-stability, trainen met een hartslagmeter etc. en uiteraard ontvangt je de laatste tips ruim een week voor je marathon. Wij werken nauw samen met fysiotherapeuten. In geval van een blessure zitten we er bovenop met maar één doel: jou weer zo snel en verantwoord mogelijk op de rit krijgen. Daar zijn we goed in.

Kleding

Natuurlijk hoort bij zo'n compleet pakket ook een fijne outfit. Wij zorgen dat je in de TOP LINE running shirts van Nike goed voor de dag komt! Zowel een trainingsshirt (in de winter een longsleeve en in de zomer een shortsleeve) als een wedstrijdsinglet behoren tot dit pakket.

Sluiten