shutterstock_793771036 ZW

Sport Assistance

Fitmasters heeft als doel het optimale trainingstraject voor al haar klanten te kunnen samenstellen. Hiervoor werken we samen met Sport Assistance.

Sport Assistance is een test- en onderzoeksinstituut dat reeds 20 jaar nationaal en internationaal op topniveau sporters begeleiding geeft. Samen hebben wij een unieke begeleidingsmethodiek die nergens anders in Nederland op deze manier uitgevoerd kan worden. Klanten worden na een intake procedure met behulp van wetenschappelijke onderzoeksmethoden fysiek helemaal in kaart gebracht. Speciaal voor Fitmasters zijn er functionele sportonderzoeken ontwikkeld die klant en trainer een gedetailleerd beeld geven van de fysieke situatie.

Alle personal trainers van Fitmasters hebben een gedegen opleiding gehad om deze testresultaten te vertalen naar een op maat gemaakt trainingsschema om zo de doelstellingen met de klant efficiënt en effectief te kunnen behalen. Hierdoor is resultaat van PT-trajecten gegarandeerd en hebben de klanten van Fitmasters stuk voor stuk ongekend goede trainingsresultaten behaald.

Voor een overzicht van de kosten en mogelijkheden klik hier.

Voor aanmelding een meer informatie: info@fitmasters.eu