IMG_1880
De Fitmasters uitdaging: Halve Marathon Traject

Iedereen kan trainen voor een halve marathon, echt waar! En met de begeleiding van Fitmasters is die medaille binnen handbereik.

Run2Forty2 heeft een unieke online trainingsmethode ontwikkeld, die jou in staat stelt om op je eigen niveau te trainen voor een (halve) marathon. Deze methode heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen en al menig deelnemer juichend over de finish doen komen!

Het trainingstraject start met een uitgebreide intake, die we vervolgens uitvoerig met je doorspreken. Hierdoor kunnen wij een realistische trainingsintensiteit koppelen aan de doelstellingen die je hebt. Alle trainingen worden door ons voorzien van een opdracht die in de opbouw past. De resultaten voer je daarna in in ons online trainingssysteem. Zo kunnen wij jouw vorderingen goed volgen en indien nodig aanpassen, of even met je chatten als dat nodig is. Jij kan natuurlijk desgewenst ook met jouw eigen trainer chatten.

We begeleiden je dus continu, indien nodig elke dag, persoonlijk en nauwkeurig. Gemiddeld eens in de twee weken organiseren we een gezamenlijke duurloop, op diverse niveaus. Dat is goed voor de opbouw en wel zo gezellig!


Werk samen met ons naar de halve marathon van Tilburg op 19 mei of de halve marathon tijdens Limburgs Mooiste op 16 juni!

Inhoud arrangement:
Intakegesprek

Persoonlijk wekelijks trainingsschema

Krachtschema

Gezamenlijke duurlopen

Clinics krachttraining en voeding

Runningshirt

Startbewijs Tilburg/Limburgs Mooiste


Kosten arrangement Halve Marathon Tilburg
€ 206,50
Kosten arrangement Halve Marathon Limburgs Mooiste
€ 227,75Noteer alvast de volgende zondagen in je agenda voor de loopclinics:

Zondag 10 maart
Kickoff
Zondag 24 maart
Gezamenlijke duurloop
Zondag 14 april
Gezamenlijke duurloop
Zondag 28 april
Gezamenlijke duurloop
Zondag 12 mei
Gezamenlijke duurloop
Zondag 19 mei
Halve Marathon Tilburg
Zondag 26 mei
Gezamenlijke duurloop
Zondag 9 juni
Gezamenlijke duurloop
Zondag 16 juni
Halve Marathon Limburgs Mooiste
Sluiten